Arbeidergata 2, N-0159 Oslo - Tlf.: 22 41 62 66
Åpningstider: mandag-torsdag 14:00-00:30, fredag 14:00-02:00, lørdag 13:00-02:00, søndag 14:00-23:30

 
Forsiden

Hva skjer på Bohemen?

Om Bohemen

Fredagsquiz tabell

Debattforum 

 

Om Bohemen

Her finner du litt informasjon om hva Bohemen er, historien, hva som skjer - ja rett og slett Bohemens "101".

Bohemen ligger sentralt plassert i hovedstadens sentrum, 150 meter fra "Dasslokket" på Karl Johan. Dørene ble åpnet for første gang i Juli 1998 og målgruppa var den gang som i dag, fotballsupportere og andre livsnytere, som liker sin øl kald og rimelig.

Vi har det som er å oppdrive av kanaler og får dermed vist det som er mulig å få vist av fotball og annen sport på tv. Går kampen på tv så går kampen på Bohemen, det har folk etter hvert forstått. Kolliderer en tre-fire kamper med hverandre, så fortvil ikke, vi kan vise inntil fem forskjellige på samme tid, på våre 8 tv-skjermer. Begynner kampen tidlig så åpner vi tidlig.

Pub-quiz er spesielt populært på de britiske øyer, men her på Bohemen ligger vi heller ikke på latsida, vår fredagsquiz er utrolig populær og samler fra 100 til 150 stykker hver fredag, hele året gjennom. Her kan alle stille opp, smarte og ikke fullt så smarte, det sosiale er viktigst for de fleste, selv om en seier i ny og ned ikke er å forrakte.

På onsdager er det sportsquiz, en konkurranse beregna på den mer sære delen av befolkninga, uansett er sport noe som fenger og interesserer alle og oppmøtet er tidvis stort, også denne dagen. Fra tid til annen har vi også britisk fotballquiz, for de aller særeste av de aller særeste, her stiller folk opp som holder med alle mulige lag, jeg har selv sett Spurs fans på lag med sine naboer fra Arsenal, egentlig en helt absurd tanke, men det går altså an!

Bohemen ligger midt i Oslo sentrum og alle har vel bittert kjent ølprisene her i strøket på lommeboka fra tid til annen. Vi prøver så godt vi kan å kjøre en fornuftig prispolitikk, noe som våre gjester setter stor pris på. Man behøver slett ikke å bli ruinert bare for at man vil ta en tur ut på byen, ihvertfall ikke hos oss, vi er tross alt en østkantpub beliggende i sentrum, la andre steder svindle folk så mye de vil, VI veit hvor vi kommer fra.

Ta derfor turen innom neste gang du er i byen, velkommen skal du ihvertfall være, vi skal sørge for at du gjerne vil komme tilbake. Folk trives på Bohemen, enkelt og greit, og en bedre fotballpub, ja det finner du ikke, sagt i beskjedenhetens navn, selvfølgelig...

 
 
 
Copyright © Bohemen 1998-2015